Om mig.


Hej och vad roligt att ni hittat hit! Jag heter Christian Forsling, bor i Kungälv och är porträttfotograf.

Har ni klickat er vidare in här så är det förmodligen så att ni fastnat för någon av mina bilder. Tack för det! Jag tycker att det är så fantastiskt kul när jag når fram med det jag skapar.

Det jag gör är att ta olika typer av porträtt - av er arbetsgrupp, bilder till din företagsprofil, av medarbetare, ledare eller ledningsgrupp och bilder till sociala medier för en stark visuell upplevelse online. Jag tar även bilder för privatpersoner, för familjen, för det nyförälskade paret, och för dig som kanske vill ha en snygg bild på dig själv till din LinkedIN-profil eller ge bort till någon du tycker om.

Tillsammans skapar vi det som gynnar er och er eventuella verksamhet bäst! Kanske är det att fånga det bästa ljuset, personligheterna eller en känsla? Jag är lyhörd för vad ni behöver och kommer därefter med tips på hur vi kan nå fram till målet på bästa sätt. Är ni oroliga för hur ni ska agera framför kameran? Ni kan vara lugna, det löser vi ihop!


Ibland så tycker jag att det är bra att stanna upp och samla kraft. För mig är en sådan stund när jag får gå ut med min kamera och fånga det som finns runt omkring. De flesta motiv finner jag nära där jag bor i Kungälv. Är du intresserade av en bild som jag tagit eller få ett visst motiv eller känsla fångad på bild så hör av dig, så arbetar vi fram något intressant. Både för företag och privatpersoner.

Varmt välkomna till mig!


Christian Forsling

Porträttfotograf


Porträtt - Företag - Kommersiellt- Lifestyle

Kontakt

Följ oss på instagram


@forslingfoto